Forrest fra venstre: Jens Erik Hauge, Henrik Pedersen, Preben Johansen. 2.række: Allan Jensen, Gunnar Rasmussen og Ole Hviid. Bagest: Jan Vinding, Børge Damgaard Andersen, Poul-Erik Torstesen, Søren Mathiasen og Svend Erik Søberg.

Mod det Jyske Mesterskab

Junior unionskampe

(citat fra avisen:)

Der var kun spillet tre minutter af kredskampen mellem juniorholdene fra Hammel og Harlev på Hammel Stadion i går eftermiddags, da alle troede, at kampen var afgjort. Efter en forsvarsfadæse fra Harlevs side, scorede Hammels dygtige juniores deres første mål, og i næste minut stod der 2-0 til Hammel. Målene scoret af S. Ulriksen og Allan Munch. Et kvarter ind i halvlegen måtte Harlevs gode back Preben Johansen trække sig ud af kampen med en forstrækning i hofteleddet, og da gæsterne ingen reserver havde med, måtte de gennemføre resten af kampen med 10 mand. Det er derfor endnu mere imponerende, at holdets moral holdt sig så godt, at de kæmpede på det bedste. Kort før halvlegens slutning fik de deres første mål scoret på hovedstød af Børge Damgaard Andersen. (se nedenfor et billede af det flotte mål).

Efter pausen havde Hammels ellers så velspillende hold øjensynligt tabt troen på sig selv, og alt for mange dårlige afleveringer resulterede i et pres fra Harlevs side, der 6 minutter før tid fik udlignet til 2-2, hvilket blev hovedkampens resultat.

Omkampen endte uafgjort 0-0, og den følgende straffesparkskonkurrence klarede Harlev bedst, idet de scorede 4 gange mod Hammels 2, så det samlede resultat blev 6-4 i Harlevs favør.

Såvel Harlevs som Hammels juniores har ellers klaret sig fint. Sidste søndag slog Hammel Bjerringbro, medens Harlev vandt over AIA med 2-1. Det var iøvrigt AIA, Harlev havde frygtet mest, hvorfor man regner med, at de 11 friske unge spillere skulle have gode muligheder i de kommende kampe om jyllandsmesterskabet.

Her er et udklip fra avisen, hvor vi spiller første runde Harlev-AIA i Junior Unionskampe i Harlev om Jysk Mesterskab.

Vi vandt 2-1.

Her er et udklip fra avisen, hvor vi spiller anden runde Harlev-Hammel i Junior Unionskampe i Hammel om Jysk Mesterskab.

Vi vandt samlet 6-4 efter 2-2 i ordinær kamp og uafgjort i forlænget spilletid og 4-2 i straffespark-konkurrencen.

Det er mig, der her scorer på hovedstødet sidst i første halvleg og reducerer til 1-2 efter Hammels uventede føring med 0-2.

Her er der forskellige udklip fra avisen, hvoraf vi kan udlede, at vi vandt tredje runde mod Skødstrup med 3-1.

Fjerde runde mod Bredballe vandt vi med 5-0.

Og så tabte vi i finalen mod Tistrup med 1-2.

ØV - øv !! men vi nåede dog til Semifinalen.

Børge scorer det første mål på hovedstød.

Harlev Stadion

Håndbold

Viby IF

Her er hvem jeg kan huske fra Viby IF:

På mit hold:

Forrrest fra venstre: Dysse (Peter Elley), Boy-boy (Torben Prang), Målmand Jørn Lang og Børge Damgaard Andersen.

Bagest fra venstre: Bendt, Søren Mathiasen, Arne Poulsen og Pølse (Finn).

Andre på mit hold, men ikke på billedet: Vagn, Poppe (John?) og Pjort (Peter Leth)